18-09-2014
Sinds het slaan van de eerste paal voor de nieuwe kaasfabriek van A-ware in Heerenveen, vorig jaar juni, nadert de bouw zijn einde. Maar ook de inrichting van de kaasmakerij ligt op schema. Deze week worden de laatste grote delen via het dak naar binnen gebracht. 20 stuks dieppekelkooien, elk met…
10-04-2013
Je kunt er overal over lezen: wij moeten met zijn allen duurzamer produceren. Bij de KLOKSLAG was dit reeds, sinds de oprichting ruim 22 jaar geleden, gesneden koek. Echter we noemden het anders. Als voorbeeld het succesproduct van de KLOKSLAG: de gesloten kaaspers. Na een eerste…
09-11-2010
Na een lange periode van plannen, meer dan 6 jaar, maken waren Belgomilk en de KLOKSLAG het erover eens hoe de nieuwe kaasfabriek in Moorslede eruit zou moeten zien. De reden voor deze nieuwe fabriek was de concentratie van de productie van half harde en harde kazen in…
29-09-2010
De uitbreiding van de fabriek van CZ Rouveen helpt Rouveen kaasspecialiteiten op weg naar een duurzame toekomst. Dit is de titel van het artikel dat is verschenen in de laatste zuivelzicht nr. 15 (zie onder downloads). Een belangrijk onderdeel van deze uitbreiding vormt het dieppekelsysteem dat…